Betingelser & Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Ehnhuus ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Ehnhuus ApS.

Forsendelse og gebyrer

Ehnhuus ApS, sender over hele Danmark med PostDanmark.
For ordrer betales forsendelsesgebyr på 49 Kr uanset antal bestilte varer og ordrestørrelse.


Dokumentation og vejledning

Hvis, der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Ehnhuus ApS. Disse kan være på tysk og/eller engelsk. Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra Ehnhuus ApS, er denne af vejledende art. Ehnhuus ApS. indestår for, at varerne er uskadte ved afsendelse.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Ehnhuus ApS, anses for sket, når du har fået varerne udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark pakkepost.

Leveringstid

Leveringstid afhænger som regel af PostDanmark's service, men vil normalt være 2-3 arbejdsdage - allerhøjest 10 dage.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i Ehnhuus ApS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Ehnhuus ApS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse till ehnhuus.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Klageretten gælder for fabrikationsfejl, ikke slid som følge af brug af varen.

Betaling og priser

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

- Dankort

- Paypal

- Bankoverførsel

Alle priser hos Ehnhuus ApS er inklusive moms, med mindre andet er angivet.

Fortrydelsesret

Ehnhuus ApS yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, har du pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette indebærer også, at varen skal returneres i den originale emballage, som ikke må være beskadiget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Nyheder og tilbud per E-mail

Ved at lade sig registrere som kunde hos Ehnhuus ApS anmoder kunden - i henhold til markedsføringslovens §6a - samtidig om, at Ehnhuus ApS sender nyheder og tilbud direkte til kunden per e-mail. Sådanne e-mails vil indeholde et link med mulighed for at afmelde denne service.

Personoplysninger

Ehnhuus ApS opbevarer udelukkende de personoplysninger, som du selv leverer til os. Oplysningerne opbevares i 5 år. Oplysningerne videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Der anvendes ikke kryptering ved opsamling og opbevaring af persondata. Vi opbevarer ikke oplysninger vedr. betalingskort, bankoplysninger eller lignende.